Projekt Mister Slovenije 2017 je doživel vrhunec. Laskavi naziv najlepšega pod Alpami je osvojil Pirančan Majk Peroša. Slavila sta tudi Gregor Čeglaj iz Škofljice, ki je postal Cosmo mister 2017, in Franko Bajc iz Ajdovščine, ki se je okitil z nazivom mister Proteini.si.

Slika1

Laskavi naziv drugič na Primorsko
V ljubljanskem SiTi teatru BTC se je z velikim finalom zaključila deveta sezona projekta Mister Slovenije. Bilo je vroče tako na odru kot v dvorani, kjer publika ni varčevala z glasilkami. Deseterica finalistov se je potegovala za tri nazive, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 9 članska komisija. Svoje ocene so podali mister Slovenije 2016 Tilen Grah, cosmopolitanovo dekle z naslovnice Kaja Vidmar, direktorica podjetja Zvezdar Nataša Horvat, repar in borec Denis Chorchyp, duhovna učiteljica Cristy Žmahar, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, bolgarka Tjaša Cvetkov, fotografinja Ana Gregorič in predstavnik Rimskih term Tomaž Jastrobnik. Mister Slovenije 2017 je postal 24 letni Pirančan Majk Peroša, ki je osvojil tudi glasovanje na Facebooku: »Nad zmago sem presenečen. Tudi ostali fantje so bili odlični in ni bilo enostavno oceniti, kaj bo pretehtalo.« Naziv mister Proteini.si 2017 je ravno tako odšel na Primorsko. Osvojil ga je 21 letni Franko Bajc iz Ajdovščine. Cosmo mister 2017 pa je postal 27 letni Gregor Čeglaj iz Škofljice. Poleg omenjenih sta se v super-finale uvrstila še Dino Šunjerga iz Črnomlja in Blaž Kričej Režek iz okolice Ljubljane.

Slika2

Voditelja kar na Ponyju!
Gala prireditev sta zabavno in sproščeno povezovala Pia Pustovrh in Emi Nikočević. Slednji je del prireditve odvodil kar na kolesu Pony in še nekoliko popestri dogajanje. Sicer pa so se finalisti predstavili v petih hodih. Predstavitveni je bil v znamenju blagovne znamke Jessy Fashion Design, ki jo oblikuje Jasmina Gregurič. V ocenjevalnih hodih so fantje predstavili športno kolekcijo Proteini.si, ulično kolekcijo iz trgovine Ikona in kopalke Lisca. Sledil je še elegantni hod, kjer se je predstavila slovenska blagovna znamka Sens, ki jo oblikuje modna oblikovalka Zlata Zavašnik.

Slika3

Da so bili fantje popolnega videza je poskrbela ekipa vizažistk Sfumato make up na čelu s Sandro Pranjić in ekipa umetnic frizur iz salona Frirez na čelu z Majo Škerl. Manjkalo ni niti glasbenih in plesnih nastopov. Dogodek so s spektakularno točko odprli plesalci Mystique Show Group in pevka Kristie Cle. Goste pa so še zabavali pevci Clemens, Anabel, Nika Zorjan, Denis Chorchyp, Christine Zadnikar, Lea Sirk in Luka Sešek.