Finalisti projekta Mister Slovenije 2017 so se minule dni mudili v Rimskih termah. Tam so brusili svoje telo, plesne korake, prezenco in um. Ob odhodu so bili mnogi mnenja, da edinstven termalni ambient zapuščajo pravi rimski vojščaki.


Ta hip 10 najbolj vročih fantov pri nas se je minule dni nahajalo v prelepem ambientu Rimskih term, ki so ponudile odlične pogoje za priprave na finalni nastop. Bazeni s termalno vodo, starodavni in novodobni jacuzziji, savne ter masaže so bili pravi obliž na naporen urnik in aktivnosti. Izklesane mladeniče iz vseh koncev Slovenije je že v zgodnjih jutranjih urah pričakala koreografinja Barbee Šuštaršič in jih postavila pred nov izziv: »V 4 mesecih sodelovanja sem dodobra spoznala vse fante in poznam njihove zmožnosti. Morda so se jim na začetku stvari zdele zapletene, vendar vem, da so vse to sposobni izpeljati na visoki ravni. Izredno so napredovali in verjamem, da bo publika z navdušenjem sprejela finalni nastop.«  Fizično pripravo fantov pa je preveril borec in repar Denis Chorchyp, ki je predstavil vodeno vabo na osnovi borilnih veščin.


Mistri z osebnostjo!
V lepotni in modni industriji brez primernega stila ne gre. Delavnice na to temo so se odvijale pod vodstvom priznane stilistke Maje Lazar. Kavalirski mladeniči so se naučili marsikaj, tudi različnih načinov vezanja kravat. Ob koncu so izdelali kolaž, ki predstavlja posameznikovo osebnost. Izdelke so predstavili tudi na delavnicah za osebnostno rast, ki jih je vodila Cristy Žmahar. Duhovna učiteljica je komentirala in razbrala marsikaj, kar sicer skrivajo v sebi in bila navdušena nad ugotovitvijo: »Spremembe v življenju niso vedno lahke. Projekt Mister Slovenije pa je postavil pozitivne, trde temelje le-teh in ponosna sem, da lahko opazujem tak razcvet kandidatov, kot tistih, ki jih spremljamo.« Manjkalo pa ni niti predavanje o negi kože. Finaliste je namreč obiskala predstavnica blagovne znamke Essentiq Martina Drašler in  jih poučila o uporabi različnih izdelkov. S posebno napravo pa jim je preverila tip in stanje kože ter svetovala.


Dnevi priprav so se zaključili sproščujoče. Fantje so si privoščili oddih v bazenih in zapustili termalno središče polni lepih vtisov. Finaliste tako čakajo še intenzivne sklepne priprave v Ljubljani. Mister Slovenije, mister Proteini.si in Cosmo mister pa bodo znani 21. junija, ko bo v SiTi teatru BTC v Ljubljani finalni gala dogodek.