NINA URŠIČ – lastnica licence in glavna organizatorka

Diplomantka Komunikologije je študij zaključila na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Že v času študija je delala na področju marketinga in organizacije dogodkov. Svoje znanje pa je v  zadnjem desetletju delovanja z in v medijih širila še na področje odnosov z javnostmi.

Nina že od samega začetka soustvarja uspešno zgodbo blagovne znamke Mister Slovenia. Sprva je skrbela za marketinško plat in odnose z mediji, kasneje pa tudi organizacijsko. V deseti sezoni je samostojno prevzela Mistra Slovenije in deluje kot glavna organizatorka projekta ter skrbi za marketing.

Soorganizirala ali organizirala je dogodke za podjetja; Josef Manner, Sap, Proteini.si, Gardenia Ars Florae, Linea Media, Dulcis Gourmet, idr. Skrbela je za odnose z javnostmi za podjetje Kračun, Studio Loox, Naravni kotiček, Avto Aktiv, podjetje Lassana ter za podjetje Barsos MC, kjer je tudi kreirala strokovne vsebine na njihovi spletni strani.

 

SANDRA PRANJIĆ – vodja projektov in make-up artistka

Sandra je izkušena make up artistka, ki dela pod svojo znamko Sfumato make up. Prepoznavna je po svojem svežem in čistem stilu ličenja, ki ima za izhodišče vedno brezhibno kožo, s surovo lepoto in zelo natančnimi, prefinjenimi detajli. Svojo vsestranskost izraža skozi svoje delo, ki zajema tako čiste in klasične videze, kot dramatične in drzne, odvisno od zahtev njenih strank. A ne glede na zahteve, bodisi za modne editoriale ali posebne dogodke, Sandra iz vsakega projekta uspe izluščiti preprosto lepoto, eleganco in prefinjenost.
Z več kot desetimi leti izkušenj, Sandra ni samo lepotni strokovnjak na področju ličenja, temveč tudi lepotni svetovalec za različne revije, znane osebnosti in posebne dogodke. Začela je kot samouk, po nekaj letih dela pa je svojo profesionalno pot nadaljevala v Londonu, s pridobitvijo certifikata TOTAL PRO CREATIVE SPECIALIST na priznani akademiji AOFM (ACADEMY OF FREELANCE MAKEUP). Uspela je oblikovati tudi ugleden seznam strank, na katerem lahko najdemo revije Elle (SI), cut Magazine, W25 Mag, revije, C-glave, Vogue Italia Online, Kismet Magazine ZDA, Trend Hunter , Grazia (SI) ter stranke Adidas, Glock, Interspar, Simobil, Seat, Ljubljanske mlekarne, Droga Portorož,idr.

Od leta 2016 je tudi vodja umetnikov ličenja na lepotnem izboru za Mister Slovenia.

ANA GREGORIČ – fotografinja

Ana je zaključila študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je prejela tudi nagrado za posebne umetniške dosežke. Sodeluje z različnimi revijami, med drugim z Elle, Grazio in Obrazi. Pred njen objektiv je stopilo že veliko znanih Slovencev in politikov. Zaupajo ji tudi številna slovenska podjetja kot so Alpina, Sens, Pro Plus, Subrina, Modiana, idr.

Z leti se je posebej specializirala za modno fotografijo in fotografiranje porok. Pri projektu Mister Slovenia sodeluje že od leta 2013.

Ana je v svoji karieri prejela tudi nekatere prestižne nagrade: Sony World Photography Awards 2012; Rangefinder, Seeing the light; IPOTY, 3. mesto; Shoot & Share, The photo contest 2016, finalistka; Wedaward, International wedding photography awards.

 

BARBEE ŠUŠTARŠIČ – koreografinja

Barbee je profesionalna trenerka in koreografinja v plesni šoli Bolero. Ples je del njenega življenja že od malih nog. Nastopi in tekmovanja jo spremljajo že od samega začetka. V tekmovalnih časih je vrsto let posegala po nazivih državnih, evropskih in svetovnih prvakov, danes pa skrbi, da takšne rezultate dosegajo vsi njeni varovanci.

Največji ponos so gotovo njeni učenci, ki s trdim delom in predanostjo na odru vsako leto dokazujejo kako srčni in predani so.

Barbee je uradna koreografinja projekta že tretjo sezono, vsakič znova pa ji ta vloga predstavlja nov izziv in tudi letos se že veseli urjenja novih tekmovalcev.

 

 

 

MATJAŽ KUMELJ – glasbenik

Po mistru Slovenije 2012, se je Matjaž odločil za samostojno solo glasbeno kariero, leta 2014 pa so ga povabili v najbolj gledano oddajo vseh časov Znan obraz ima svoj glas, kjer se je predstavil v 12 različnih glasbenih točkah. Sledilo je sodelovanje v muzikalu Mamma mia, ki še vedno podira rekorde gledanosti v Sloveniji in kjer mu je bila zaupana ena glavnih vlog v predstavi.

Nanizal je že 5 svojih samostojnih pesmi, in duet s priznano pevko Alenko Godec z naslovom Kako, zakaj?. Preteklo leto mu je bilo naklonjeno še za enega izmed največjih glasbenih festivalov, Slovenska popevka, kjer se je predstavil z baldo Po svoji poti. Poleti pa je postregel s plesnimi ritmi v pesmi Naj le traja, kjer je del pesni odpet v španščini, decembra pa je poslušalce navdušil z mini turnejo božičnih koncertov.

Pri projektu Mister Slovenia bo skrbel za kreativni in izvedbeni del video vsebin.

 

MAJA LAZAR – stilistka

Maja Lazar je kvalificiran modni stilist. Sicer diplomantka Sociologije na Fakulteti za družbene vede, se je po študiju želela preizkusiti tudi v svetu mode. Leta 2006 je diplomirala kot modni stilist na Istituto Marangoni v Londonu. Njena življenjska pot sedaj temelji med Slovenijo in Milanom.
V celoti je usposobljena, akreditirana svetovalka za slike in osebni prodajalec s sedežem v Sloveniji.
Njeno delo je prikazano v modnih uredništvih, oglaševalskih kampanjah, blagovnih znamkah in neodvisnih oblikovalskih knjigah / promocijskih kampanjah, publikacijah medijev, medijev in fotografij. Maja je Pri projektu Mister Slovenia že deseto leto v vlogi glavnega stilista.
Medtem ko je živela in delala v Londonu, je bila stilistka več svetovno znanih obrazov, med njimi tudi Gwyneth Paltrow.
Prejšnje izkušnje so bile na živahnih dogodkih v modnem tednu v Milanu in v Londonskem modnem tednu.