Mister Slovenije

Gre za prvi nacionalni projekt, ki podpira moško lepotno in modno industrijo doma in po svetu. Organizacija Mister Slovenije je bila ustanovljena leta 2009, ko je sklenila sodelovanje z mednarodnim moškim lepotnim tekmovanjem Mister International. Ta sodi med TOP 3 moška lepotna tekmovanja na svetu.

Do sedaj je blagovna znamka Mister Slovenije vidno pridobila na prepoznavnosti in ugledu. Zmagovalci lepotnega tekmovanja oz. mistri so ljudje s talentom, ki jim ambicioznosti, predanosti in marljivosti ne manjka. S svojimi dejanji so zgled širši publiki. Organizacija Mister Slovenije je v letih delovanja dokazala, da kljub nasprotnim govoricam lepotni in modni svet še kako lahko gresta z roko v roki.

Prvi zmagovalec Peter Klinc, mister Slovenije 2009 za mister international, je bil deležen številnih projektov na zabavnem, modnem in drugih področjih. Njegovi nasledniki uspešno nadaljujejo začrtano zgodbo. Organizacija že od vsega začetka strmi k temu, da bi postala in ostala sinonim za uspeh in kakovost.

Mister International

Projekt MISTER INTERNATIONAL prireja Mister Singapore Organization iz Singapurja. Ustanovitelj in lastnik licence je g. Alan Sim, ki ima dolgoletne izkušnje na področju mode in lepote. Edinstveno in nepozabno avanturo vsako leto zaznamuje več kot 40 predstavnikov iz vseh celin sveta. O projektu poročajo BBC, REUTERS in drugi svetovni mediji.

Zmagovalec je poleg denarnih in praktičnih nagrad deležen še enoletne pogodbo z omenjeno organizacijo, ki mu omogoča delo s svetovno priznanimi blagovnimi znamkami iz tekstilne in kozmetične industrije.

V preteklih letih so si lepotni prestol prislužili predstavniki Libanona (2x), Brazilije (2x), Vietnama, Bolivije in Velike Britanije.
Po oceni mednarodne organizacije Global Beauties sodi Mister International med 3 najpomembnejša moška lepotna tekmovanja na svetu.

www.misterinternational.net