Za polfinalisti projketa Mister Slovenije 2015 je že prva preizkušnja. V salonu kuhinj MOBALPA v stavbi Diamant v BTC-LJ so se postavili pred fotografski objektiv Ane Gregorič. Nastale so mične fotografije pod pokroviteljstvom Proteini.si, ki bodo na ogled čez nekj dni. Takrat bo sproženo tudi Facebook glasovanje TOP 16 kandiatov.

Postavni mladeniči iz vseh koncev Slovenije so se zbrali v salonu kuhinj Mobalpa, kjer je potekalo uradno fotografiranje TOP 16 polfinalistov. Fantje so se izkazali in naredili korak naprej do vstopnice za veliki finale. Da so bili izklesani lepotci še nekoliko bolj čedni, je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek iz lepotne hiše Artebellus.

Fotografije pod pokroviteljstvom blagovne znamke Proteini.si bodo kandidate predstavile v sveži jutranji atmosferi. Eni so ravnokar prišli izpod prhe, drugi si pripravljajo okusen shake, tretji si miksajo svež smoothie… Fotografije bodo na voljo že čez nekaj dni na uradni FB strani projekta Mister Slovenije, kjer bo sproženo glasovanje publike. Razgaljeni lepotci z največ všečki bodo nagrajeni. Zagotovili si bodo namreč neposredno uvrstitev v veliki finale!