Kriza jim je spremenila načrte

Kot vsem je tudi ekipi Mistra Slovenije epidemija prekrižala načrte. Danes bi pisali o novem najlepšem Slovencu pa bomo to lahko šele septembra. Postavni mladeniči in ekipa Mistra Slovenije pa vseeno niso počivali. In ravno zaradi krize, ki je bila, so se v organizacijskem  štabu odločili za drzen korak naprej, kot ga lepotni izbori v Sloveniji še niso pomnili. Finalni izbor bodo pripeljali k vam domov. Priča bomo prvemu digitalnemu dogodku te vrste v Sloveniji.

»Celoten projekt je bil zaradi epidemije postavljen pred velik izziv. Ob tem, da smo zdravje postavili na prvo mesto in s tem sprejeli vse potrebne ukrepe, nam je vseeno uspelo in nam še vedno uspeva zagotavljati vse naše obveznosti in aktivnosti, ki smo jih imeli v načrtu na začetku sezone. V krizi je treba odreagirat hitro in mi smo naše aktivnosti takoj začeli izvajati online, prav tako smo skreirali več možnih opcij za naprej. Čas karantene pa smo izkoristili za online izobraževanja, druženja in vrsto kreativnih aktivnosti. Celotna ekipa mistra in tekmovalci smo se med tem časom še bolj povezali in stopili skupaj. Letošnji tekmovalci so krasni fantje, s čudovitimi karaterji in komaj čakam, da jih boste lahko videli na finalnem izboru. Slednje bo letos potekalo precej drugače kot prejšnja leta, poleg interaktivnosti dogodka bo poudarek bo tudi na tem, da boste tekmovalce lahko spoznali pobliže in jih spoznali v povsem novi luči,« je o novi sezoni povedala Nina Uršič, lastnica licence Mister Slovenije.

Deset finalistov je bilo že v času korone deležnih različnih delavnic tako skupinskih kot individualnih, ki jim bodo pomagale na njihovi poti do zadanih življenjskih ciljev. S predavateljico nevrolingvistike Kristino Zadnikar so izdelali jasne plane kako do svojih ciljev, o vrednotah in samozavesti, ki jo bodo potrebovali tako na finalnem odru kot tudi poslovno. Priznana fotografinja Ana Gregorič pa je s fanti opravila delavnico o prezenci pred kamero, o osebnem stilu pa jih je podučila Maja Lazar. Delavnico o znamčenju in javni podobi na družbenih omrežjih pa je vodila Sandra Pranjić. Da bodo na odru prezentni in znali tudi javno nastopati je poskrbel Gašper Oblak. Delavnice so večinoma potekale s pomočjo sodobne tehnologije in čas karantene so vsi izkoristili za dodatna izobraževanja ter povezovanja. Takoj ko so se korona ukrepi sprostili so fantje bili postavljeni pred prave izzive. Vse kar so se naučili v delavnicah so morali udejaniti v kreativnih preizkušnjah, ki so že objavljene na njihovih družbenih omrežjih.

Finalisti pa se te dni že pripravljajo na nova fotografiranja in fotografije bodo tako kot vsako leto pogrele marsikatero slovensko srce.