Delavnica o negi kože z naravno kozmetiko Essentiq

Finaliste za Mistra Slovenije 2020 je obiskala predstavnica naravne kozmetike Essentiq, Martina Drašler. Ker je ena izmed vrednot našega projekta izobraževanje, nam je pomembno da tekom izbora našim tekmovalcem nudimo čimveč izobraževanj, ki jim bodo koristila med samim tekmovanjem, kot tudi kasneje v življenju. Tokrat smo jim predstavili prednosti in učinkovitosti uporabe naravne kozmetike ter blagovno znamko Essentiq, ki z nami uspešno sodeluje in nam zaupa že četrto leto.

Essentiq razvija visoko kakovostne naravne in ekološke izdelke. V izdelke vključujejo le sestavine naravnega in ekološkega izvora, ki dokazano dobrodejno delujejo na kožo in lasišče, ju bogatijo, hranijo in ščitijo. Sestavine izbirajo premišljeno in preudarno. Ob tem imajo vedno v mislih blagodejno delovanje uporabljenih sestavin na našo kožo. Vsak izdelek mora vsebovati najmanj 95 % različnih naravnih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo. Tako izdelki za nego telesa kot tudi dišave za dom ne vsebujejo koži, lasišču, sluznici in okolju škodljivih ali toksičnih snovi.  V liniji za nego obraza izključujejo parfume in konvencionalne konzervanse ter ne vsebujejo sulfatov. Nas so prepričali, ker so certificirano organski, brez alergenov, veganski, niso testirani na živalih, so brez glutena ter so narejeni v Sloveniji.

Letos so na trgu predstavili svojo novo moško linijo THE THING, ki je narejena za moške, ki si želijo enostavnost, praktičnost in učinkovitost. Izdelek je narejen za nego brade, šampon in shower gel ter je na voljo z vonjem arktičnega sadja ali kardamom čaja.

Fantje bodo imeli po delavnici mesec in pol časa, da bodo moško linijo preizkusili in jo predstavili v video vsebinah. Sledil bo izziv na družbenih omrežjih, kjer jim boste do zmage lahko pomagali prav vi. Več informacij sledi v avgustu.