MISTER SLOVENIJE 2019

 

Mister Slovenije je Simon Blažević!

Projekt Mister Slovenije 2019 je doživel vrhunec. Naziv za najlepšega je tokrat osvojil Simon Blažević iz Kopra. Slavila sta tudi Elvis Kudič, ki je postal Cosmo mister 2019 in Tilan Kajtna, kateremu je pripadla lenta za najlepši nasmeh.

                           

Laskavi naziv pripada Primorcu

 

V ljubljanskem SiTi teatru BTC se je z velikim finalom zaključila enajsta sezona projekta Mister Slovenije. Bilo je vroče tako na odru kot v dvorani, kjer publika ni varčevala z glasilkami. Deseterica finalistov se je potegovala za tri nazive, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 9 članska komisija. Svoje ocene so podali, urednica revije Cosmopolitan, Ajda Hovnik Plesej, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, modna fotografinja Ana Gregorič, modni guru Milan Gačanovič – Gacho, mister Slovenije 2018, Matjaž Mavri Boncelj, model in lastnik blagovne znamke GT Collection, Gašper Tratnik, predstavnik blagovnih znamk Sossa in Gjiovani Eyewear, Ali Kemal, predstavnica blagovne znamke Good Vibe Slovenija, Maja Triler in zmagovalec Kmetije Franko Bajc.

Mister Slovenije 2019 je postal 25-letni Simon Blažević iz Kopra. Že od malih nog je športni navdušenec, dela kot osebni trener in priznava, da ga to delo izpolnjuje. Največ mu pomenijo družina, njegovi hišni ljubljenčki in prijatelji. Rad fotografira in hodi v naravo ter obožuje grozljivke. Zmago komentira z besedami:«Zmagal sem pričakovano in nepričakovano. Več prijateljev mi je reklo, da bom zmagal, vame so verjeli. Jaz nisem bil v to čisto prepričan, konkurenca je bila močna. Ko sem zagledal svoje ime, sem si rekel, očitno so imeli prav,« pove Simon, ki je trenutno samski. Slavila sta tudi 20-letni Tilen Kajtna iz Polzele, ki je postal Mister Best Smile ter Mister Cosmo 2019, ki je postal Elvis Kudič, katerega javnost pozna iz šova Masterchef. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še 22-letni Vid Bjedov Kobe, 20 – letni Gino Podgornik iz Tolmina ter 20 – letni Jaka Vodovnik iz Polzele, ki se je z največ všečki na družbenih omrežjih direkt uvrstil med najboljših pet.

Franko Bajc je bil sam na tem odru pred dvema letoma v vlogi tekmovalca, lani je izbrane osvojil s svojim bobnarskim nastopom, letos pa je bil v vlogi žiranta.»Simon je zasluženo zmagal, prepričala sta me njegova prezenca na odru in njegov videz. Celoten dogodek pa se mi zdi, da je iz leta v leto boljši, všeč mi je bila atmosfera v dvorani in vse pohvale organizatorjem.«

Gala prireditev sta zabavno in sproščeno povezovala Pia Pustovrh in Matjaž Kumelj. Sicer pa so se finalisti predstavili v treh hodih. Prvi ocenjevalni hod je bil v znamenju blagovne znamke Gjiovani Eyewear in naramnic ter metuljčkov Mr. Suspenders, drugi v momodnih kopalkah Lisca in sončnih očalih Sossa ter zadnji v elegantnih oblekah Morro Sartoriale. Za brezhiben nastop mladeničev so poskrbele koreografinja Barbee Šuštaršič, make up artistka Sandra Pranjič iz Sfumato Make up in profesionalni frizer Loui Ferry. Manjkalo ni niti glasbenih in plesnih nastopov. Dogodek je s s skladbo New York New York odprl Matjaž Kumelj, tekom večera pa so goste zabavali še plesalke plesnega centra Bolero, skupina Muzikalci ter pevke Kristie Clé, Christine Zadnikar, Anabel in Danijela Burjan.

Zmagovalec Mister Slovenije 2019

Foto: Vid Rotar