MISTER SLOVENIJE 2018

Mister Slovenije je Matjaž Mavri Boncelj!

Projekt Mister Slovenije 2018 je doživel vrhunec. Laskavi naziv najlepšega pod Alpami je osvojil Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču. Slavil je tudi Peter Škulj, ki je postal Cosmo mister 2018.

Laskavi naziv pripada Gorenjcu

V ljubljanskem SiTi teatru BTC se je z velikim finalom zaključila deseta sezona projekta Mister Slovenije. Bilo je vroče tako na odru kot v dvorani, kjer publika ni varčevala z glasilkami. Osmerica finalistov se je potegovala za dva naziva, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 11 članska komisija. Svoje ocene so podali, cosmopolitanovo dekle z naslovnice Gaja Prestor, direktorica podjetja Zvezdar Nataša Horvat, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, modna fotografinja Ana Gregorič, predstavnik Rimskih term Tomaž Jastrobnik, radijski voditelk Robert Roškar, Modni poznavalec in lastnik revije David, Dejan David Kemperl, manekenka in bivša miss Slovenije Nives Orešnik, mister Slovenije 2016 Tilen Grah, osebni trener Jan Kovačič in mister Slovenije 2012, Marko Šobot. Mister Slovenije 2018 je postal 22-letni Matjaž Mavri Boncelj, iz Bistrice pri Tržiču. Študent ekonomije, ki je tik pred finalom odpisal zadnji izpit se je na mistra prijavil že drugič. »Celotna izkušnja je bila nad pričakovanji. Prvič sem se prijavil pred tremi leti, zato da naredim nekaj na sebi in da pridobim več samozavesti. Po treh letih sem si želel, da se še enkrat enkrat preizkusim, mika pa me tudi delo v tujini.« Zmago komentira z besedami:«Dal sem vse od sebe, se maksimalno potrudil in predvsem bil to, kar sem.« Slavil je tudi 22-letni Peter Škulj iz Ljubljane, ki je postal Cosmo mister za leto 2018. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še Luc Kanduti iz Polzele, Žan Pleško iz Šmartnega pri Litiji in Marko Nemc iz Tržiča.

Gala prireditev sta zabavno in sproščeno povezovala Pia Pustovrh in Matjaž Kumelj. Sicer pa so se finalisti predstavili v štirih hodih. Predstavitveni je bil v znamenju blagovne znamke Jessy Fashion Design, ki jo oblikuje Jasmina Gregurič. V ocenjevalnih hodih so se fantje predstavili v rockersko obarvani kolekciji blagovne znamke Harley – Davidson Ljubljana, modnih kopalkah Lisca in v elegantnih oblekah Fab Tailors, italjanskega modnega oblikovalca Fabrizia Pizzolija. Za brezhiben nastop mladeničev so poskrbele koreografinja Barbee Šuštaršič, make up artistka Sandra Pranjič iz Sfumato Make up, frizerka Lucija Habe iz Nadja Salona v Izoli in pa stilistka Maja Lazar. Manjkalo ni niti glasbenih in plesnih nastopov. Dogodek so s spektakularno točko odprle plesalke Mystique Show Group, tekom večera pa so goste zabavali še pevci Orter, Gašper Oblak, Zlatko, Kristie Clé in plesalci Barbee Šuštaršič, David Stojanovič in Danaja Ažman. Presenečenje večera je bil lanski superfinalist Franko Bajc, ki je na bobnih spremljal fante v enem od izhodov, potem pa je publiko še dodatno stimuliral v svojem solo nastopu.

 

Foto: Mare Zaklop