Projekt Mister Slovenije je minuli vikend dosegel svoj prvi vrhunec. V ljubljanskem Cirkusu je bilo ozračje več kot le vlažno, saj so razgaljeni polfinalisti povsem razgreli vreščečo publiko. Očarali so predvsem komisijo, ki je določila TOP 10 finalistov.

Padale tudi stave
Razgaljeni lepotci za mistra Slovenije so tokrat povsem razgreli vreščečo publiko v Klubu Cirkus. Petnajsterica postavnih fantov iz vseh koncev Slovenije se je potegovala za 10 vstopnic, ki vodijo v veliki finale. Fantje so očarali s svojim nastopom, predvsem pa z izklesanimi telesi, zaradi katerih ni nihče ostal ravnodušen. Še posebej je svoje oboževalce razveselil eden od tekmovalcev, zaradi katerega so šli staviti, da če se uvrsti v finale, za vedno prenehajo kaditi. Program sta povezovala nadvse simpatična modna mrha Manja Plešnar in še vedno aktualni mister Slovenije Jure Rugani. Ta je se je med prireditvijo premislil, Manji prepustil oder in zasedel stolček strokovne komisije. Poleg njega so o usodi finalistov odločali še Adrijana Brečko, predstavnica Cosmopolitana, Bojan Ilijanič, mister universe Slovenije, Anamarija Avbelj, miss universe Slovenije, in Polona Jambrek, voditeljica Pop Ina. Fantje so pod koreografko taktirko Mojce Pačnik navduševali v Casali uličnem izhodu, spodnjem perilu Proteini.si in nadvse modnih Liscinih kopalkah. Za še bolj sijoč videz lepotcev so poskrbele maskerke in frizerke iz lepotne hiše Artebellus. Ob koncu pa so si veliki finale zagotovili Aljoša Kuzmanovki iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Mitja Nadižar iz Lucije, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan iz Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja .

Mister Jure je presenetil
Večer poln navdušujočih vzklikov in dobre volje sta nadvse zabavno povezovala Manja in Jure. Slednji se je izkazal za odličnega gostitelja, zato ne dvomimo, da se bo še kdaj predstavil v tej vlogi. Program so poleg izklesanih lepotcev popestrili še plesalci Denisa Vučaka, ki slišijo na ime DensCity, in izjemna akrobata Filip in Blaž. Za glasbene minute pa sta poskrbela mlada vokalista Nino Ošlak in Martina Šraj. Novi mister Slovenije in Cosmo mister bosta znana zadnjo sredo v maju, ko se bo zgodil veliki finale ravno tako v Klubu Cirkus.  Pred tem pa čakajo finaliste številne aktivnosti, ki bodo fante postavljale  na preizkušnje in morda že razblinile dileme organizatorjev in članov strokovne komisije.

Foto: Luka Brataševec