MISTER SLOVENIJE 2018

Mistri merili moči

Finalisti za mistra Slovenije 2018 so se odpravili novi pustolovščini naproti. Skupaj z nekaterimi člani ekipe so se odpravili po dozo adrenalina, ki jim je dala zagon za zadnje dejanje projekta – finalni izbor. Dogodivščina, ki jo je omogočil Zvezdar, je bila aktivna, predvsem pa zabavna in nepozabna.

Akrobacije na Bohinjskem jezeru

Dan je že ob jutranjem zboru udeleženih obetal veliko. Dobro razpoloženje in malce adrenalina je zbrane navdalo z velikim pričakovanjem in naučakanostjo prihajajočega dne. Dogajanje se je prelevilo v pravo nepozabno pustolovščino! Organizacija Mister Slovenije in ponudnik darilnih paketov Zvezdar, sta finaliste lepotnega tekmovanja odpeljala v Bohinj in jih tam postavila pred nove izzive. Prva aktivnost je bilo supanje na Bohinjskem jezeru. Za marsikaterega tekmovalca je bila ta izkušnja prva v življenju. Ko so preživeli četrt ure na supu, so se praktično že vsi navadili na sup in začele so se akrobacije, ki so bile prava paša za oči ostalim kopalcem na obali. Nekateri so izvajali raznovrstne skoke in salte v vodo, drugi so preizkušali veščine joge in delali stojo na glavi. Sveža temperatura vode jih nikakor ni odvrnila od kopanja in v vodi so na koncu pristali skoraj vsi, tudi bivši mister Tilen Grah, ki jih je na tem druženju spremljal.

Pogum mistrov na preizkušnji

Sledilo je soteskanje oz. canyoning v soteski Jerečice, ki vključuje veliko naravnih toboganov in spustov. Adrenalinska aktivnost se je odvijala v kanjonih in soteskah, kjer so fantje prišli v stik z neokrnjeno naravo, kristalno čisto vodo in so za hip pozabili na zunanji svet. V tem času so pustili svoje mobilne telefone na varnem in se fokusirali le na eno stvar – premagovanje ovir. Na posameznih preskokih so se spuščali po vrvi, spet drugje pa po slapovih. Pri tej aktivnosti so lepotci lahko preizkusili sami sebe in testirali kako pogumni so. Po parih spustih in ob dveh odličnih vodičih, so se vsi finalisti, Tilen Grah, koreografinja Barbee Šuštaršič in organizatorka Nina Uršič že popolnoma ogreli in se nad soteskanjem zares navdušili. Tri ure adrenalina so minile čisto prehitro in vsi so se strinjali, da bi takšno izkušnjo še enkrat z veseljem ponovili.

Gurmansko doživetje

Ko se je dan prevešal v večer, pa se je razigrana družba odpravila še na zasluženo večerjo v Dvor Jezeršek. Meni s štirmi hodi je poskrbel, da so se sline ves čas cedile, krožniki pa so bili hitro prazni. Pogumni ambasadorji lepega so na tej večerji pozabili na morebitne diete in striktnost pri prehrani ter se raje prepustili razvajanju svojih brbončic. Zbrana družba je ob koncu še malce pokramljala, potem pa se navdušena nad iztekajočim se dnevom poslovila.

Po adrenalinski preizkušnji čaka finaliste le še veliki finale, ki se bo odvijal 19. Junija v SiTi Teatru BTC.

 

Foto: Aleksander Domitrica