Projekt Mister Slovenije je spet v zagonu in prvi kasting je postregel z zanimivim naborom prijavljenih kandidatov. Na žirantskih stolčkih so tokrat sedeli organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja, fotografinja Ana Gregorič ter duhovna učiteljica Cristy Žmahar.

Prvi krog tekme za uradno najlepšega Slovenca se je odvijal  v SiTi Teatru BTC v Ljubljani, komisija pa je po štirih urah določila uvrščene. »Nabor fantov je bil zelo raznolik. Ker sem fotografinja, sem se osredotočala na obrazne poteze, proporce telesa in skladnost. Določeni so me prepričali in že z nestrpnostjo pričakujem, kako se bodo izkazali pred objektivom,« je dodala Ana Gregorič.
Sicer pa je komisija fante temeljito izprašala, preverila hojo in fizično formo. Castinga se je udeležilo 40 mladeničev, vstopnice za nadaljevanje pa je prejelo 24 najbolj postavnih, karizmatičnih in simpatičnih fantov iz vseh koncev Slovenije. Duhovna učiteljica Cristy Žmahar je dodala: »Povabilo v žirijo projekta Mister Slovenije me je razveselilo predvsem zato, ker je moja prisotnost napoved, da je tudi lepotna industrija začela dajati močne poudarke energiji posameznikov. Kot duhovna učiteljica sem seveda tako vse doživljala na prav edinstven način. Vsakega kandidata sem videla kot potencial, ki se lahko razvije v vse, kar bo sam želel. Menim, da bo letošnja sezona podala zmagovalca, ki bo ne samo prijeten fizični vzor, temveč tudi karakterni vzor, ki bo s svojim navdihom lahko pomagal drugim.«
Že v kratkem sledijo prvi izzivi. Kandidati se bodo javno predstavili v dveh predizborih, ki se bosta odvijala v kranjskogorskem Casinoju Korona. Prireditvi prežeti z glasbo, plesom in vročimi izklesanimi telesi tekmovalcev se bosta odvijali prvi petek in zadnjo soboto v marcu. Dogodek si lahko ogleda kdorkoli, zato prisrčno vabljeni.

 

Izbranih TOP 24 po abecednem vrstnem redu glede na ime:

Aleks Klarić, Koper
Andraž Uhan, Naklo
Aleksandar Radić, Celje
Blaž Kričej Režek, Ljubljana
Bojan Ivanuša, Murska Sobota
Butrint Behluli, Ljubljana
David Selan, Cerklje na Gorenjskem
Davor Brečko, Laško
Davor Gradič, Šentjur
Dino Šunjerga, Černomelj
Emanuele Mark Nifosi, Ljubljana
Franko Bajc, Ajdovščina
Gregor Čeglaj, Škofljica
Gregor Gregorec, Sveti Jurij ob Ščavnici
Janko Golob, Draženci
Jure Pogorelec, Kočevje
Majk Peroša, Piran
Marko Kiralj, Lendava
Matic Zajc, Černomelj
Nik Žujo, Ljubljana
Niko Adamič, Ortnek
Simon Ilar, Novo mesto
Tilen Mramor, Ljubljana
Vid Bjedov Kobe, Ljubljana

 

ČESTIKE IZBRANIM IN VSO SREČO V NADALJEVANJU TEKMOVANJA.