Pred polfinalisti projekta Mister Slovenije 2017 je bila nova preizkušnja. Postavili so se pred objektiv ene izmed najboljših fotografinj Ane Gregorič in brez sramu pokazali vse svoje fizične adute.

 

KLIKNITE NA NAŠ FB PROFIL IN GLASUJTE ZA VAŠEGA FAVORITA!!!

Seksi preznojeni dopustniki
Na dan snemanja je bilo še kako vroče, čeprav je zunaj grmelo in se pripravljalo na dež. Uvrščeni polfinalisti iz vseh koncev Slovenije so bili pred novim izzivom – predstaviti sebe v najboljši razgaljeni različici. »Morda se zdi na prvi pogled enostavno, vendar za novinca pred objektivom je vse prej kot to.  Paziti mora, da so vse mišice na telesu napete, obenem pa da je izraz na obrazu sproščen oziroma prepričljiv. Gledalcu mora ponuditi iluzijo, da gre za povsem naravno stanje, čeprav je bil ob fotografiranju pozoren na vsak najmanjši delček telesa,« je razložila Ana. Pred začetkom pa je primorska fotografinja kandidatom ponudila še enourno predavanje o poziranju, da so fantje prejeli tudi teoretično znanje, ki jim je prišlo prav za dnevno aktivnost. Da so postavni mladeniči delovali še nekoliko bolj spočito, počitniško in zagorelo, je poskrbela vrhunska umetnica ličenja Sandra Pranjić iz Sfumato make-up. Snemanje je trajalo 10 ur. Ekipa je bila ob koncu vidno izčrpana ampak povsem zadovoljna z doseženim, kar pričajo tudi končni izdelki.


Borba za všečke!
Fotografije so objavljene v galeriji in na uradni Facebook strani projekta misterslovenia.com, kjer vse do polfinalnega dogodka poteka glasovanje publike. Med petimi kandidati z največ všečki bo organizator določil 2, ki se bosta neposredno uvrstila v finalni del tekmovanja, ne glede na ocene žirantov na dan polfinala. Ostalih 13 pa se bo za preostalih 8 finalnih vstopnic potegovalo v soboto 22. aprila, ko bo v kranjskogorskem casinoju Korona potekal polfinalni spektakel prežet z glasbenimi in plesnimi točkami. Vstop je prost, zato lepo vabljeni.

Foto: Ana Gregorič
Ličenje: Sandra Pranjić za Sfumato Make Up
Studio: Pet500

 

TOP 15 po abecednem vrstnem redu glede na ime:
Aleks Klarić – 21 let, Koper
Aleksandar Radić – 19 let, Celje
Blaž Kričej Režek – 18 let, Ljubljana 
Butrint Behluli – 18 let, Ljubljana 
David Selan – 23 let, Cerklje na Gorenjskem
Davor Brečko – 22 let, Laško
Davor Gradič – 22 let, Šentjur 
Dino Šunjerga – 21 let, Črnomelj
Emanuel Mark Nifosi – 20 let, Ljubljana
Franko Bajc – 21 let, Ajdovščina
Gregor Čeglaj  – 27 let, Škofljica
Majk Peroša – 24 let, Piran
Matic Zajc – 21 let, Črnomelj
Nik Žujo – 23 let, Ljubljana
Vid Bjedov Kobe – 19 let, Ljubljana