Finalisti projekta Mister Slovenije 2016 so se ponovno postavili pred objektiv fotografinje Ane Gregorič. Tokrat so se poklonili slovenski modi. Predstavili so se v kreacijah Jessy Fashion Design, ki jih ustvarja oblikovalka Jasmina Gregurič.


Pozirali v čast slovenski modi
Deset postavnih finalistov, ki se poteguje za prestižne lente v sklopu projekta Mister Slovenije, ne počiva. Tokrat so se skupaj s prekaljeno ekipo ustvarjalcev zbrali na nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Postavljeni so bili na novo preizkušnjo. Morali so kar se da najbolje predstaviti unikatna oblačila slovenske oblikovalke Jasmine Gregurič, ki ustvarja blagovno znamko Jessy Fashion Design»Fantje so se izkazali in resnično sem ponosna na končne izdelke. Suvereno so predstavili ulično kolekcijo, za katero sem dobila navdih pri vsakdanjih ljudeh. Vsi kroji so asimetrični, oblačila pa ročno potiskana. To naredi kreacije še toliko bolj unikatne. Gre za lahkotno in svobodno kolekcijo, kar so fantje s svojo energijo samo še nadgradili,« je dejala Jasmina. Da so postavni mladeniči še bolj blesteli, je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek iz lepotne hiše Artebellus.

Preizkušenj še ni konec!
Izklesane mladeniče iz vseh koncev Slovenije čakajo novi izzivi. V naslednjem tednu se odpravljajo na večdnevne priprave v Kranjsko Goro. Tam bodo deležni delavnic, predavanj, fotografiranj, fizičnih naporov, predvsem pa intenzivnih priprav na finalni dogodek. Pod vodstvom ene najboljših koreografinj pri nas Barbee Šuštaršič bodo pili korake in odrski nastop. Organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja obljubljata zanimiv in napet dogodek, ki se bo odvijal 8. junija v Siti Teatru BTC v Ljubljani. Takrat bodo razglašeni mister Slovenije 2016, mister Proteini.si 2016 in Cosmo mister 2016.

Foto: Ana Gregorič
Maska in frizura: Barbara Fartek za Artebellus
Styling: Jasmina Gregurič za Jessy Fashion Design
Lokacija: Citypark Ljubljana

Finalisti glede na štartno številko finalnega nastopa:
1.    Riad Fehrič, 22 let, Medvode
2.    Nik Pregl, 19 let, Pragersko
3.    Tilen Grah, 19 let, Ptuj
4.    Jasmin Ciriković, 20 let, Kranj
5.    Vasja Hajduk, 18 let, Črnomelj
6.    Gregor Potrebuješ, 19 let, Sejenice
7.    Klemen Zabukošek, 23 let, Novo mesto
8.    Josip Cvitić, 18 let, Zagorje ob Savi
9.    Blaž Perat, 18 let, Jesenice
10.    Jure Bauman, 23 let, Maribor