Deseterica postavnih mladeničev, ki si je priborila finalni nastop, je bila pred novo preizkušnjo. Fantje so se spet postavili pred objektiv fotografinje Ane Gregorič. Da bi bili še bolj sveži in prepričljivi, so si nadeli maske in pilinge Johnny Organic. So vas navdušili?

Packe vsepovsod
Organizacija Mister Slovenije finalistom ne da miru. Tokrat so se izklesani lepotci iz vseh koncev naše dežele zbrali v ljubljanskem Zoom Zoom studiu, kjer so nastajale nove fotografije. Delo umetnice ličenja Barbare Fartek in fotografinje Ane je bilo še nekoliko bolj zanimivo kot sicer. Studio se je v hipu prelevil v kreativno delavno okolje, kjer ni manjkalo zelenih in rjavih pack po tleh, stolih in kljukah od vrat, pa tudi garderoba udeleženih je bila vse prej kot čista. Krivec za to je Johnny Organic, ki je fante odel z maskami in pilingi za telo. Fantje so se prelevili v samozavestne bojevnike, po fotografiranju, ko so se maske splaknile, pa je njihova koža še bolj zadihala in zasijala. Ana Gregorič je navdušeno pripomnila: »Opazi se razlika med prvim in tokratnim fotografiranjem. Fantje so občutno bolj prepričljivi pred objektivom. Čeprav je bila njihova naloga zahtevna, so se izkazali in še bolj otežili delo tistih, ki jih bodo ocenili.« Fotografiranje je potekalo kar 7 ur, ekipa pa je ob uspešnem zaključku nazdravila s penino.

Kdo bo prvi super-finalist?
Uradne fotografije finalistov bodo usodne za enega kandidata. Na uradni facebook strani projekta misterslovenia.com je namreč že sproženo glasovanje publike. Zmagovalec bo za nagrado prejel vstopnico v super-finale, TOP 5, kamor se bo neposredno uvrstil ne glede na vsa ocenjevanja organizacije in žirije. Sicer pa se deseterica lepotcev že naslednji teden odpravlja v Kranjsko Goro. V hotelu Špik bodo potekale dvodnevne priprave na finalni nastop, delavnice, predavanja o poziranju, modelingu in negi telesa ter športne aktivnosti. Finaliste pa bo teden pred finalom dokončno  izpilil še koreograf Miha Krušič v Pro dance studiu. Finalni dogodek bo v soboto, 6. junija, v ljubljanskem Cirkusu, ko bo razglašen mister Slovenije 2015.

 

Fotografije vseh finalistov najdete v rubriki “FOTO”.

 

1.    Postopek glasovanja:
–    Na Facebook profilu misterslovenia.com lahko glasuje ali lajka kdorkoli
–    Glasovalec mora najprej postati oboževalec FB profila misterslovenia.com
–    Ko glasovalec postane oboževalec FB profila misterslovenia.com, lahko glasuje oz. lajka posameznega kandidata
–    Glas odda tako, da klikne na lajk pod fotografijo izbranega kandidata

2.    Sistem glasovanja:
Za glasove se poteguje 10 tekmovalcev. Kandidat z največ glasovi ali lajki se ob izteku časa neposredno uvrsti v super-finale tekmovanja MISTER SLOVENIJE 2015. 
      Trajanje glasovanja:  od 12.5.2015 do 6.6.2015 (do 9h)

 

3.    Ostali podatki:
Tekmovalci so razvrščeni glede na štartno številko finalnega nastopa.

Foto: Ana Gregorič
Maska in frizura: Barbara Fartek za Artebellus
Lokacija: Zoom Zoom Studio

 

Finalisti po zaporednem vrstnem redu glede na štartno številko finalnega nastopa:

1.    Alen Nuhanović (Postojna)
2.    Žiga Štangar (Škofljica)
3.    Axel Luxa (Sežana)
4.    Miha Repinc (Stara Fužina – Bohinj)
5.    Matjaž Mavri Boncelj (Tržič)
6.    Matija Peklaj (Ljubljana)
7.    Andraž Logar (Kranj)
8.    Klemen Orter (Velenje)
9.    Matjaž Lesjak (Ptuj)
10.    Miha Ratajc (Celje)