Kandidati izbora Mister Slovenije 2014 so se tokrat preizkusili v poziranju. Pod pokroviteljstvom blagovne znamke CASALI so nastale mične fotografije avtorice ANE GREGORIČ , ki bodo kmalu na ogled javnosti.


Izbrani kandidati, ki se potegujejo za laskava naziva mister Slovenije 2014 in Cosmo Mister 2014 so bili pred novo preizkušnjo. V fotografskem studiu ZOOM ZOOM  v Ljubljani so se postavili pred fotografski objektiv Ane Gregorič. Nastale so mične fotografije, ki bodo v prihodnjih dneh predstavljene javnosti. Vzpostavljeno bo tudi Facebook glasovanje, ki bo 3 najbolj priljubljene/klikane kandidate neposredno uvrstilo v naslednji krog, polfinale lepotnega izbora Mister Slovenije. To bo potekalo 29.3. v KLUBU CIRKUS v Ljubljani. Sicer pa je kandidate ocenila tudi Ana Gregorič. Ocene bodo vplivale na nadaljnji izbor.


Fotografiranje pod pokroviteljstvom blagovne znamke CASALI je bilo naporno, vendar tudi zanimivo in zabavno. Določeni fantje so prvič stali pred objektivom profesionalnega fotografa, lahko pa mirno zagotovimo, da so se prav vsi izkazali. Budno jih je spremljal tui gost iz Južne Koreje Jung Hoon Jun, ki je lastnik licence in organizator Mister Južne Koreje za Mister International.

foto: Ivan Bliznetsov