Mister Slovenije 2013 Jure Rugani je držal obljubo in v ljubljanskem Nebotičniku organiziral dobrodelno božično-novoletno zabavo.

Zbrali 700 evrov!
Aktualni mister Slovenije Jure Rugani ni ostal samo pri besedah. V petek zvečer je pripravil veliko slavje, ki je imelo dobrodelni namen. Fant se je namreč odločil, da bo skušal pomagati ljudem in denar, ki ga bo zbral od vstopnine, nameniti pomoči potrebnim. »Na začetku sem bil malce na trnih, saj nisem vedel, kaj naj pričakujem. Potem pa so ljudje začeli prihajati in sem bil olajšan.« Nebotičnik je pokal po šivih, saj se je zabave udeležilo več kot 200 ljudi. Tudi Valerija in Urška, predstavnici zavoda Zadnje upanje in Varstvenega centra Šentjur, ki skrbi za osebe z motnjami v razvoju, sta bili več kot navdušeni. Gostje so s simbolično vstopnino zbrali nekaj več kot 700 evrov, kar bo zagotovo koristilo omenjenim ustanovam.

 

Slasten program in torta
Zabava pa ni bila pestra le zaradi prešerno razpoloženih gostov, med drugim tudi znanih obrazov iz sveta mode, lepote in glasbe. Jure je namreč vse navzoče presenetil s pestrim programom. Sam se je odlično predstavil v vlogi moderatorja, dogodek pa so soustvarjali še narodno-zabavni ansambel Aufbiks, v katerem igra tudi mister Miha Dragoš, nekdanji mister universe in pevec Matjaž Kumelj, svetovni prvak na harmoniki in finalist izbora Mister Slovenije Blaž Brudar, repar Trkaj, Denis Vučak iz skupine MAD ter plesalki Špela in Alja. Ob koncu ni manjkala velika čokoladna torta, ki je bila tako slastna kot sam dogodek. Obiskovalci so se očitno počutili več kot odlično, saj so odšli šele potem, ko so se v Nebotičniku prižgale luči.

 


Foto: Wisible photography