Mister Slovenije 2016

TILEN GRAH

Mister Slovenije 2016 Tilen Grah je 20 letni študent podjetništva v Ljubljani. Postavni Štajerec prihaja s Ptuja, kamor se ob koncih tedna vrača k družini, staršema in mlajši sestri. Pred leti se je aktivno ukvarjal z nogometom, sicer pa je tudi na splošno velik ljubitelj športa. Njegove strasti so poleg aktivnega športnega življenja še branje knjig in kuhanje zdravih jedi. Rad se zabava, predvsem pa je željan novih priložnosti na različnih področjih.

Mister Slovenije 2015

MATJAŽ LESJAK

Mister Slovenije 2015 Matjaž Lesjak je podiplomski študent gradbeništva. Prihaja s Ptuja in pri 26ih letih se mu je življenje obrnilo na glavo. Vzljubil je modno industrijo in si z osvojenim lepotnim nazivom zagotovim možnosti, da se na uglednih svetovnih trgih uveljavi kot maneken. Nekdanji nogometaš je strasten ljubitelj športa. Poleg fitnesa in teka ter iger z žogo rad kolesari. Rad tudi kuha in pripravlja zdrave obroke. Ko pa se lahko pregreši, si najraje privošči slastno pizzo. Njegove ambicje so uspeti v svetu mode, kasneje pa tudi v svojem poklicu.

Mister Slovenije 2014 za mistra international

MITJA NADIŽAR

Mitja je prvi Primorec, ki mu je uspelo usvojiti lento uradno najlepšega Slovenca. Je tudi najmlajši MISTER SLOVENIJE doslej, saj se je rodil 2. avgusta 1994. Postavni mladenič živi v Luciji, zanimajo pa ga različne vrste športa, kot so fitnes, tek in kolesarjenje. Je velik ljubitelj online računalniških igric. Občasno pa se ukvarja tudi z montažo promo videjev, saj je član produkcijske skupine. Po svetovnem lepotnem tekmovanju v Južni Koreji se bo posvetil svetu mode in skušal uspeti kot prepoznaven obraz na tem področju.   

Mister Slovenije 2013 za mistra international

JURE RUGANI

Jure prihaja iz slovesnke prestolnice, Ljubljane. Je 23 letni ljubitelj športa in absolvent Fakultete za šport. Nekdanji košarkar se ponaša tudi z nazivom zlati maturant. V zadnjih letih ga je prevzelo predvsem deskanje na valovih. Vsako sezono se odpravi na določeno destinacijo, ki omogoča uživanje v tem športu. Po svetovnem lepotnem tekmovanju Mister International 2013 v Indoneziji bi se rad posvetil delu profesionalnega modela.

 

Mister Slovenije 2012 za mistra international 

Marko Šobot

Novomeščan, ki je od nekdaj zaljubljen v borilne veščine. Marko je tudi sicer povezan s športom, saj si po končanem študiju na Fakulteti za šport želi postati uspešen kondicijski trener. Je velik ljubitelj živali, zato veliko svojega prostega časa preživi s psičko Chico. V letu 2012 je na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister International dosegel izjemen uspeh in postal 2. spremljevalec mistra international. Zdaj je dejaven kot profesionalen model, ki navdušuje množice širom sveta. 

Mister Slovenije 2012 za mistra universe 

Matjaž Kumelj

Poznan kot pevec skupine All4play. Dolenjec, ki mu tudi sicer umetniške žilice nikdar ne primanjkuje. Rad se loti grafičnega oblikovanja, prosti čas pa si pogosto zapolnjuje z igranjem zapletenih računalniških igric. Nasmejani zdravstveni tehnik se tudi v prihodnje vidi v tem poklicu. Zdaj pa je aktiven profesionalen model, ki si utira pot doma in po svetu. 

Mister Slovenije 2011 za mistra international

Žan Cvet

Temnolasi Ljubljančan se je po svetovnem lepotnem tekmovanju na Tajskem, ko je osvojil 8. mesto, povsem predal modnemu svetu. Dejaven in uspešen je na vseh večjih modnih trgih. Vztrajno gradi na karieri top modela, kar pove tudi dejstvo, da so ga že na začetku opazili predstavniki blagovnih znamk Etro, Canali, Jeckerson in drugi.

Mister Slovenije 2011 za mistra universe

Miha Dragoš

Vedno pozitivno nastrojeni Kočevar, ki se dokazal v športnem, glasbenem, lepotnem in modnem svetu. Miha je na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister Universe 2012 osvojil naziv 1. spremlejvalca mistra universe, za nameček pa je zabeležil še uvrstitev v TOP 3 tekmovanja Best Body Mister Universe 2012. Je aktiven pevec in harmonikar ter športni pedagog. Kot izjemnega modela ga spoštujejo vsi referenčni naročniki, kar ga uvršča med najbolj zaželene pri nas in onkraj meja naše dežele. 

Mister Slovenije 2010 za mistra international

Marko Janko

Modrooki Mozirjan je športnik po duši. Tudi profesionalno se razvija v tej smeri. V letu 2010 je zastopal Slovenijo na svetovnem lepotnem izboru Mister International v Indoneziji in pustil odličen pečat. Zdaj pa kot model navdušuje številne blagovne znamke, saj ga lahko pogostokrat vidimo v najbolj odmevnih televizijskih oglasih tako pri nas kot tudi širše. 

Mister Slovenije 2010 za mistra universe

Bojan Ilijanič

Energičen Dolenjec, ki prihaja iz Otočca, je vsestransko nadarjen fant. Kot ekonomist si utira pot v bančnem svetu, kot voditelj navdušuje gledalce na komercialni televiziji Planet TV, kot model pa že nekaj časa velja za enega najuspešnejših pri nas. Leta 2011 je zastopal Slovenijo na svetovnem tekmovanju Mister Universe in dosegel dva vrhunska rezultata. Osvojil je prestižni naziv Best Body Mister Universe 2011 in postal 4. spremljevalec mistra universe 2011. 

Mister Slovenije 2009 za mistra international

Peter Klinc

Fant, ki mu umetniške žilice ne primanjkuje. Novomeščan je že nekaj časa dejaven kot fotograf in njegove kakovostne stvaritve in profesionalen odnos cenijo prav vsi. Med drugim odličen maneken in model ter uspešen mister. Peter je leta 2009 zastopal Slovenijo na svetovnem tekmovanju Mister International na Tajvanu.  Kot prvi Slovenec se je uvrstil med elitno deseterico in zasedel 8. mesto.