Najlepši Slovenci so se tokrat mudili na štajerskem koncu, v Žički kartuziji. V Gastužu se je odvijalo srečanje organizacije Mister Slovenije, modne agencije Mister Model Management in velika zabava rojstnodnevnih slavljencev gostitelja Benjamina Kračuna in Erika Ferfolje.

 
Kljub temu, da smo sredi natrpane modne sezone, so si lepotci iz vse Slovenije vendarle vzeli čas in se zapeljali do znamenite Žičke kartuzije. Po navadi se tam odvijajo poročni obredi, tokrat pa je bilo drugače. Gostinec in gostitelj Benjamin Kračun ter lastnik licence za mistra Erik Ferfolja sta praznovala rojstni dan in v ta namen organizirala veliko zabavo. Da bi bilo slavje popolno, pa je bilo druženje namenjeno tudi uspešni sezoni projekta Mister Slovenije in modne agencije Mister Model Management. Najstarejša gostilna v Sloveniji Gastuž je tako pokala po šivih od pozitivne energije in prešerno razpoloženih gostov. Na štajerskem koncu so se veselili aktualni mister Slovenije Jure Rugani, prvi mister Slovenije Peter Klinc, Bojan Ilijanič, Best Body Mister Universe 2011, Miha Dragoš. 1. spremljevalec Mister Universe 2012, Marko Šobot, 2. spremljevalec Mister International 2012, in letošnji predstavnik na Mister Universe Matjaž Kumelj. Veseljačenje se je začelo že v zgodnjem popoldanskem času in trajalo vse do poznega večera.

 


Lepotci tudi pečejo!
Dogodek je bil poln presenečenj. Za enega je poskrbel letošnji super-finalist mistra Slovenije Naser Bećiri. Fant je v imenu vseh lepotcev spekel slastno jagodno torto, ki jo je družba z veseljem razrezala in pojedla do zadnjega kosa. Vseh presenečenj so bili deležni tudi drugi gostje. Praznovanja se je udeležila pevka Christine Zadnikar, fotografinja Ana Gregorič, koreografinja projekta Mister Slovenije Mojca Pačnik, predstavnica podjetja Vitapur Vesna Rasperger, organizatorka porok Petra Starbek, fotograf Svit Pintar in drugi. Ob koncu so bili vsi mnenja, da je srečanje več kot uspelo, zato se bo zagotovo še ponovilo.  

 


Foto: Svit Pintar & Luka Brataševec